Український кондитер Ліза Глінська показала, як приготувати тріо тістечок Шу, яке вийде навіть на домашній кухні. Про секрети найсмачнішого десерту експерт розповіла 19 листопада в інстаграмі.
- Величезна перевага цього десерту в тому, що ви можете готувати окремо неймовірний бісквіт, заварні тістечка з різними видами начинок і багато іншого, допоможуть вам у цьому рецептури з тістечка «Тріо Шу-Шу». Але краще все ж таки все разом, - зазначила вона.
Глінська додала до своєї пропозиції відеоурок, рецептуру та технологічні карти.
Штройзель :
Заварне тісто (розрахунок на 6 шт.):
Шоколадний бісквіт :
Збитий шоколадний ганаш :
Шоколадний заварний крем :
Шоколадна глазур "Гурме"
Приготуємо шоколадну глазур "Гурме": розтоплюємо шоколад, додаємо рослинне масло і какао-боби. Перемішати.
Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт сирних пончиків, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом шарлотки з яблуками, крилець теріякі та суперсніданку - панкейку з яблуками.