Суддя кулінарного шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський розповів підписникам, як готувати перець по-італійськи. Відмінний швидкий рецепт, якщо у вас, як і у шеф-кухаря, за сезоном завалялося вдома трохи болгарського перцю. Покроковий алгоритм запікання суддя "Майстер-Шеф" виклав 3 листопада в інстаграмі.
- Це найпростіша закуска, яка не вимагає багато часу на приготування, а з'їдається ще швидше. У мене давно вже лежав червоний перець удома, але не було можливості приготувати. Свіжим я його не дуже люблю, а от запечений – смакота просто, – розрекламував блюдо Ярославський.
Фахівець радить брати не товсті та довгасті сорти перцю – у них менше насіння та щільна, проте соковита м'якоть, яка під час запікання не втрачає багато вологи.
Інгредієнти:
Готуємо:
- Дуже смачно робити брускети з таким перцем або можна його використовувати в салати чи основні страви – як додатковий гарнір, - порадив шеф.
Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт домашнього майонезу, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом шарлотки з яблуками, і американського печива та суперсніданку – панкейку з яблуками.