Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зібрав гідну колекцію рецептів для новорічного столу, які дозволять господарям довго не возитися з приготуванням, а з іншого боку - уникнути банальних страв, що рік у рік повторюються. Зірка кулінарних шоу розповів 22 грудня в Інстаграм, як влаштувати новорічний бенкет без проблем – тобто, смачно, швидко, різноманітно та вишукано.
- Я знаю, «підсумків року» зараз повна стрічка, а ось рецептів, які полегшать ваше життя у новорічну ніч – майже ні, – констатував кухар і взявся виправити цю ситуацію
Зірка "МастерШеф" пропонує комплексний підхід: для базового застілля цих страв, основних та закусок, цілком вистачить, а решту і солодке, як кажуть, додайте до смаку. У новорічне меню від Ектора увійшли (рецепти нижче у галереї):
Втім шеф майже впевнений, що багато хто з його передплатників не обійдеться без культового олів'є, і тому зарезервував для нього місце у новорічному меню.
- Я знаю, що ви все одно приготуєте олів'є, крабовий салат і тарталетки, і все це - з майонезом, - глузує з читачів Ектор, пообіцявши при цьому, що якщо його попросять, авторський рецепт олів'є він теж опублікує.
Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт сирних пончиків, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом свинячих ребер барбекю, крилець теріяки та суперсніданку – панкейку з яблуками.
До речі, Андре Тан розповів, у чому зустрічати рік Тигра новорічної ночі.