Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів про три прості, але важливі моменти, які допоможуть смачно приготувати м'ясо. Своїми власними лайфхаками шеф 22 листопада поділився в Інстаграм.
- Топ-3 лайфхаки з приготування м'яса. Друзі, ділюся з вами моїми улюбленими фішками, як робити м'ясо соковитим, дуже соковитим! Так що готуйте тільки за найкращою технікою, - запропонував досвідчений кухар.
Маринад
Спробуй собі такий маринад, як: гранатовий сік і апельсиновий фреш. Ці дві рідини добре розм'якшать м'ясо, наповнять його новим смаком і збережуть сік
Вакуум
Чим більше вакуум у ємності, де ви маринуєте м'ясо – тим він краще просочує! Ідеально для цього підійдуть пакети-слайдери: вони герметичні, і комфорти в зберіганні в холодильнику.
Солити треба наприкінці
Це стосується більше смаження м'яса - спочатку ви запечатуєте всі соки всередині за рахунок обсмажування, а соліть наприкінці. Тоді буде чистий смак м'яса, трохи підсоленого з обох боків. Зі стейками так само, солимо в кінці, при подачі.
- Всі ці поради зроблять вашу страву з м'яса ще соковитішим і багатограннішим за смаком, - обіцяє Ектор.
Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт сирних пончиків, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом свинячих ребер барбекю, крилець теріяку та суперсніданку - панкейку з яблуками.