Переможниця першого сезону "МастерШеф" Світлана Шептуха порадила підписникам приготувати пиріг з сиром Камамбер. Рецепт з'явився в інстаграмі кухаря.
- Один з найпростіших швидких пирогів. Його можна використовувати як перекус, так і як заміну гарніру. Настільки просто і смачно, що це офіційно можна назвати ліками від осінньої хандри, - розхвалила пиріг Шептуха.
інгредієнти
дрібка солі
500 г листкового дріжджового тіста
300 г порею
30 г вершкового масла
50 г вина білого сухого
1 ст. л. цукру
125 г камамбера
яйце
готуємо
Разморозьте тісто природним шляхом.
Розділіть тісто на дві частини: одна більша, інша менша (під форму). Якщо потрібно, розкачайте тісто. Більшу частину треба викласти в форму в якості основи.
Порей наріжте півкільцями і запасеруйте на вершковому маслі з цукром. В кінці додайте вино і сіль. Доведіть до кипіння і випарте алкоголь.
Сир наріжте слайсами. Викладіть порей і сир в основу шарами. Накрийте другою частиною тіста. Защепіть краї, у другому шарі тіста зробіть надрізи. Змастіть збитим яйцем.
Запікайте при 180 градусах до готовності. Дайте трохи охолонути.
- Пиріг ароматний і прекрасний, як в теплому вигляді, так і холодним, - підкреслила Шептуха.
instagram.com/sheptukha_chef
У вересні український кондитер Ліза Глінська поділилася рецептом лимонного пирога. Ектор Хіменес-Браво, в свою чергу, поділився рецептом гарбузового кексу. Дієтолог проекту "Зважені та щасливі" Світлана Фус порадила рецепт кокосових сирників в духовці.
Цей веб-сайт використовує cookies для покращення взаємодії з користувачем під час відвідування веб-сайту. Користування веб-сайтом означає згоду з його політикою cookies