Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати оладки з гарбуза з соусом наршараб. Рецепт від Ектора було опубліковано в інстаграм-акаунті "МайстерШеф".
Інгредієнти:
800 г гарбуза (бажано сорту "Хоккайда") – 800 г
2 шт. яйця
200 г борошно
150 г цукру
соус наршараб
олія для смаження
Готуємо:
Почищений гарбуз натерти на великій тертці. Додати яйця, борошно, цукор та замісити тісто. Сформувати оладки.
Підсмажити на розігрітій сковороді на олії з обох боків.
При подачі полити наршарабом, додати насіння гранату, волоських горіхів.
Цей веб-сайт використовує cookies для покращення взаємодії з користувачем під час відвідування веб-сайту. Користування веб-сайтом означає згоду з його політикою cookies