Тісто: жовток розтираємо з цукром, додаємо натерту олію, сметану, борошно, розтираємо пальцями в крихту і замішуємо тісто. За необхідності додаємо 1 ст. ложку холодної води. Загортаємо в плівку і забираємо в холодильник на півгодини.
Розкочуємо тісто за розміром форми (приблизно 26 – 28 см) з урахуванням бортиків. Викладаємо у форму, розколюємо вилкою, застилаємо кулінарним пергаментом, засипаємо сухою квасолею і підпікаємо 15 хвилин при 180 ° С, даємо охолонути.
Маскарпоне збиваємо з цукром, яйцем, ванільним екстрактом та борошном.
Крем викладаємо у пісочну основу. Зверху викладаємо груші зрізом донизу, посипаємо дробленим фундуком.
Випікаємо 45 хвилин|мінути| при 170 °С.
Робимо глазур для груш: абрикосовий джем та лікер змішуємо з 4 ст. ложками води і кип'ятимо 3 – 4 хвилини, поки джем не розтане. Проціджуємо та змащуємо груші.
Вівсяно-кокосові панкейки. Фото: Shutterstock.
Вівсяно-кокосові панкейки
Панкейки, вони ж оладки, без борошна та олії – ситна та смачна підзарядка для організму з ранку.
ТРЕБА (на 1 порцію):
100 г кефіру
60 г вівсяних пластівців
40 г кокосової стружки
2 яйця
1 ст. л. тростинного цукру
1/4 ч. л. соди.
Мед чи натуральні сиропи для подачі.
ГОТОВИМО:
Яйця збити з содою та підсолоджувачем. Додати решту інгредієнтів і замісити тісто.
Антипригарну сковорідку добре розігріти, зменшити вогонь майже до мінімуму.
Готувати панкейки без олії та кришки, випікаючи по 2 - 3 хвилини з кожного боку.
Цей веб-сайт використовує cookies для покращення взаємодії з користувачем під час відвідування веб-сайту. Користування веб-сайтом означає згоду з його політикою cookies