Суддя кулінарного шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський та одеський фуд-блогер Аліса Купер показали, як правильно готувати святкові сирники. Вони вийшли у прямий ефір і обговорили головну проблему цієї страви: готові сирники виходять надто вологими та можуть розтікатися по тарілці.
- Важливим є хороший сир (сир), найбільш схожий на домашній. Є кілька брендів – Своє, Простоквашине, Азорель, Білоцерківський. Але! Все одно практично все необхідно віджимати від зайвої вологи. Робимо це через рушник вафельний або марлю в кілька шарів, – пояснив Ярославський.
Пастоподібний сир, на думку Ярославського, не підходить. Кухар вважає, що із цим сиром виходить не так смачно, як готувала його бабуся.
Експерти порадили не перемішувати сирники надто довго.
- Змішали швидко, сформували кульки, обваляли в борошні й обтрусили від зайвого – і вперед смажити! – рекомендує Ярославський.
Інгредієнти:
Готуємо:
Подивитися цю публікацію в Instagram