У День святого Валентина, 14 лютого, на 98-му році життя помер відомий італійський хімік Франческо Рівелла, якого називали "батьком Nutella". Він помер у День святого Валентина у віці 97 років. Про це повідомляє Il Messaggero.
Протягом понад 40 років Рівелла працював спільно з брендом Ferrero. Також він був правою рукою засновника корпорації Мікеле Ферреро та вважався одним із найцінніших співробітників. До завдань Рівелли входив аналіз нових продуктів, їхньої якості та допомога у створенні більш інноваційних продуктів. Так, італієць став одним із ключових творців відомої пасти.
Окрім того, до свого виходу на пенсію в 1993 році Рівелла брав участь у створенні інших відомих продуктів бренду. Це були роки, коли Ферреро винайшов Mon Cherì (1956), Tic Tac (1969), Kinder Cioccolato (1968), Kinder Sorpresa (1974) та Ferrero Rocher (1982). Його смерть настала рівно через десять років після смерті Мікеле Ферреро – 14 лютого 2015 року в Монте-Карло.