Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як приготувати найніжнішу запіканку з родзинками. Рецепт він опублікував у інстаграмі.
Інгредієнти:
500 г кисломолочного сиру 9% або 15%
100 г цукру
10 г ванільного цукру
40 г манної крупи
275 г молока
150 г вершків 30%
2 великі яйця
125 г чорних родзинок
Готуємо:
Змішуємо вінчиком в однорідну масу сир, цукор, ванільний цукор, манку, молоко, вершки та яйця. Залишаємо постояти до 1 години, щоб манка повністю "набухла".
Ретельно збиваємо занурюваним блендером масу до глянцевого стану, як йогурт. Не хвилюйтеся, якщо маса буде рідка: як тісто на млинці або навіть оладки. Це добре. Якщо сир сухуватий, тоді додаємо ще трохи молока – 25 г.
Родзинки перебираємо та окремо заливаємо окропом – залишаємо на 5 хвилин у гарячій воді, щоб набух.
У збиту суміш всипаємо родзинки та перемішуємо.
Застилаємо форму пергаментом. Запікаємо при температурі 180-200 ° C приблизно 35-45 хвилин, поки запіканка не підніметься.
Акуратно дістаємо запіканку з духової шафи, даємо охолонути і потім виймаємо з форми.
Цей веб-сайт використовує cookies для покращення взаємодії з користувачем під час відвідування веб-сайту. Користування веб-сайтом означає згоду з його політикою cookies