Кондитер та екс-суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла, як приготувати один із популярних десертів - Морквяний торт. Рецепт вона опублікувала в Інстаграмі.
Інгредієнти:
Морквяний бісквіт:
форма діаметром 18 см
130 г борошна
140 г цукру
1/2 ч. л. порошку кориці
10 г розпушувача
60 мл апельсинового фрешу
цедра одного апельсина
80 мл рослинної олії (рафінованої)
250 г моркви (натертої на дрібній тертці)
150 г обсмаженого грецького горіха
Сирний крем з апельсином:
220 г сирної маси (жирність 9%)
80 г молока, що згущує|згущає|
80 мл вершків (жирність 30-35%)
150 г вершкового масла (кімнатної температури)
Солона карамель:
100 г цукру
30 г вершкового масла
120 мл вершків (жирність 30-35%)
сіль
Готуємо:
Морквяний бісквіт:
Змішуємо в мисці натерту моркву, олію, апельсиновий фреш, цедру.
Додаємо до них: борошно, порошок кориці, розпушувач, цукор та обсмажені подрібнені волоські горіхи.
Перемішуємо. Кладемо тісто у форму. Дно можна застелити фольгою. Випікаємо в розігрітій до 170°С духовці (з конвекцією) - 50 хвилин. Готовий бісквіт охолоджуємо. Повертаємо харчовою плівкою і залишаємо при кімнатній температурі на ніч.
Творожний крем з апельсином:
Змішуємо в мірній склянці сирну масу, згущене молоко та вершки. Пробиваємо занурювальним блендером, до максимально однорідної консистенції.
Цей веб-сайт використовує cookies для покращення взаємодії з користувачем під час відвідування веб-сайту. Користування веб-сайтом означає згоду з його політикою cookies