Суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно та смачно приготувати курячу печінку. Рецепт страви він опублікував в інстаграмі.
Інгредієнти:
300г очищеної печінки
200г цибулі
180-150г моркви
50г стебла селери
30-40г білого вина
сіль, перець чорний та ароматний
30-40г вершкового масла
свіжа шавлія
чебрець та часник за бажанням
Готуємо:
Овочі нарізаємо кубиком, обсмажуємо спочатку моркву, потім додаємо цибулю, обсмажуємо, далі додаємо селеру і під кінець часник.
Додаємо зверху печінку, даємо трохи "полежати" - підсмажитись, додаємо біле вино, накриваємо кришкою і тушкуємо, періодично помішуючи, на маленькому вогні хвилин 20.
Додаємо сіль, шавлію та перець за смаком, тушкуємо 5 хвилин, додаємо вершкове масло і затягуємо соус.
Окремо готуємо паленту Таранья: це 50/50 кукурудзяна та гречана крупа: 70г крупи, 340г молока, сіль, 15г вершкового масла, 20г пармезану.
Молоко доводимо до кипіння, постійно помішуючи, додаємо крупу. Варимо на малому вогні 12-15 хвилин. Крупа буде ще трохи "альденте". Додаємо олію, знімаємо з вогню, додаємо пармезан.
Цей веб-сайт використовує cookies для покращення взаємодії з користувачем під час відвідування веб-сайту. Користування веб-сайтом означає згоду з його політикою cookies