5 листопада
Завантажити ще

Володимир Ярославський розповів, як смачно приготувати курячу печінку.

Володимир Ярославський розповів, як смачно приготувати курячу печінку.
Фото: instagram.com/yaroslavskyi_vova

Суддя кулінарного проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно та смачно приготувати курячу печінку. Рецепт страви він опублікував в інстаграмі.

Інгредієнти:

  • 300г очищеної печінки
  • 200г цибулі
  • 180-150г моркви
  • 50г стебла селери
  • 30-40г білого вина
  • сіль, перець чорний та ароматний
  • 30-40г вершкового масла
  • свіжа шавлія
  • чебрець та часник за бажанням

Готуємо:

  1. Овочі нарізаємо кубиком, обсмажуємо спочатку моркву, потім додаємо цибулю, обсмажуємо, далі додаємо селеру і під кінець часник.
  2. Додаємо зверху печінку, даємо трохи "полежати" - підсмажитись, додаємо біле вино, накриваємо кришкою і тушкуємо, періодично помішуючи, на маленькому вогні хвилин 20.
  3. Додаємо сіль, шавлію та перець за смаком, тушкуємо 5 хвилин, додаємо вершкове масло і затягуємо соус.
  4. Окремо готуємо паленту Таранья: це 50/50 кукурудзяна та гречана крупа: 70г крупи, 340г молока, сіль, 15г вершкового масла, 20г пармезану.
  5. Молоко доводимо до кипіння, постійно помішуючи, додаємо крупу. Варимо на малому вогні 12-15 хвилин. Крупа буде ще трохи "альденте". Додаємо олію, знімаємо з вогню, додаємо пармезан.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Новини по темі: рецепти