Відома телеведуча та спеціаліст з етикету Ольга Фреймут продовжує знайомити українців із правилами етикету. На цей раз вона розповіла, як правильно пити каву.
- Чи можна запивати кавою їжу? Ні, ні! Ні! Каву п'ємо після десерту, замість десерту чи окремо, - зазначила Фреймут на відео, розміщеному на її сторінці в Інстаграмі.
Вона додала, що не варто також замовляти каву перед ланчем чи вечерею.
- Замовляти каву перед ланчем або вечерею (до того, як чекаємо на страву) - слабенькі манери, - підкреслила телеведуча.
До цього Фреймут поділилася з підписниками правилом правильного вживання фруктів за столом. За словами телеведучої, для цього знадобляться ніж та десертна тарілка. За допомогою першого потрібно зчистити з фруктів шкірку і розрізати на часточки, щоб вичистити серцевину. І лише після цього їсти.
Розповіла фахівець з етикету й про горілчаний етикет: за словами Фреймут, горілку можна пити охолодженою з чарки і потім закушувати ікрою.