На телеканалі СТБ відбувся десятий випуск "МастерШеф - 11". У цьому випуску учасники готували світову класику, страви відразу для двох ресторанів і билися на битві чорних.
У цьому випуску чорні фартухи наділи відразу 10 десять учасників. Їх завданням було наліпити вареників, проте вся складність полягала в начинці, яка повинна була точно відображати смак відомого страви, наприклад, борщу. Чим більше учасник приготує начинок, тим вище шанс залишитися на проекті.
"Чорні" повинні були приготувати по 2 порції відомого страви, так-як дегустувати повинні були не тільки судді проекту - Ектор, Володимир і Ольга, а й учасники в білих фартухах. На приготування страв "чорним" дали півтори години.
Після того, як вони закінчили працювати, на кухні з'явилися "білі", щоб спробувати вареники і, не знаючи, де чиє блюдо, відгадати смаки начинки. На вердикти до журі потрапляли тільки ті вареники, начинки яких вгадали учасники в білих фартухах.
Кулінари-аматори відмінно впоралися із завданням, тому в 10 випуску проект не покинув ніхто.