14 листопада
Завантажити ще

Співачка М'ята поділилася рецептом кабачкових млинців

Співачка М'ята поділилася рецептом кабачкових млинців
Фото: instagram.com/myataua.

Українська співачка М'ята в своєму Інстаграме показала на відео, як готує кабачкові млинці з крупою киноа. Артистка зазначила, що вони смачно поєднуються з соусом песто, але їх також можна їсти зі сметаною.

інгредієнти

  • Кабачок невеликої або цукіні - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Кіноа - 3,4 столові ложки.
  • Яйце - 1 шт.
  • Борошно - 2-3 столові ложки.
  • кріп
  • сіль
  • перець
  • Песто або сметана.
  • Масло для смаження.

готуємо

  1. Кіноа відваріть і дайте охолонути.
  2. Натріть половину кабачка або цукіні на дрібну тертку, сік відіжміть і вилийте. М'якоть повинна стати трохи сухуватою.
  3. Наріжте половину цибулини і збийте в блендері.
  4. Наріжте дрібно кріп, додайте в кабачок. Додайте яйце, перетертий цибулю, борошно, киноа. М'ята не уточнила, чи потрібно попередньо замочувати або варити киноа, але в ролику консистенція крупи нагадувала рідку кашу. Додайте сіль і перець. Якщо є молодий зелений лук, можна порізати його шматочками і додати в оладки. Ретельно перемішайте. Якщо консистенція занадто густа, можна додати ще одне яйце.
  5. Сформуйте млинці і обсмажте на олії.

Млинці викладіть на тарілку і додайте соус Песто.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Співачка М'ята (@myataua)